fbpx

BLOG

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - Professional Diploma in Digital Marketing & Social Media Skills- Future Business School

Αγαπητοί φίλοι του FBS,

Σας ενημερώνουμε  για το elearning Professional Diploma in Digital Marketing & Social Media Skills - Πιστοποίηση GlobalCert Advanced που προσφέρει το FUTURE BUSINESS SCHOOL.  

Για τις εγγραφές έως 30/7 προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 200€ και 250€ με την Πιστοποίηση Advanced GlobalCert

Professional Diploma in Digital Marketing & Social Media Skills - Πιστοποίηση GlobalCert Advanced

Ημερομηνίες Έναρξης:  3, 10 και 17/07/2023

Πληροφορίες εδώ

Βίντεο εισαγωγικό εδώ

Εισηγητής: Κος Γεράσιμος Τζαμαρέλος PhD

Διάρκεια: 16 ώρες/4 εβδομάδες

  • Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Το σεμινάριο είναι πιστοποιημένο από την TUV AUSTRIA ACADEMY HELLAS.
  • Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, δυνατότητα συμμετοχής σε online εξετάσεις για την απόκτηση της Πιστοποίησης Advanced της Globalcert.

Η πιστοποίηση Advanced του Φορέα Πιστοποίησης Global Cert, είναι εγκεκριμένη από το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς και φέρει το λογότυπο NOCN, προσδίδοντας κύρος και ισχύ στην πιστοποίηση που παρέχεται μετά από την παρακολούθηση των σεμιναρίων προσδίδοντας στον κάτοχό της ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η ΤÜV AUSTRIA ACADEMY (Hellas), αποτελεί τον εκπαιδευτικό οργανισμό της ΤÜV AUSTRIA Hellas και έχει παρουσία μέσω γραφείων και σύγχρονων εκπαιδευτικών χώρων που διαθέτει, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Μυτιλήνη, σε Παραρτήματα και Θυγατρικές εκτός Ελλάδος (Κύπρο, Αλβανία & Ιορδανία), καθώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και της Μ. Ανατολής.

Προσφέρει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα, που στοχεύουν να δώσουν χρήσιμες και άμεσα εφαρμόσιμες διεθνώς πιστοποιημένες γνώσεις, υψηλής προστιθέμενης αξίας για την Ελληνική και Διεθνή αγορά. Η διαδικασία πιστοποίησης που ακολουθείται, βασίζεται σε διεθνείς προδιαγραφές και πρότυπα πιστοποίησης, διασφαλίζοντας το συνεχή έλεγχο ποιότητας και το βέλτιστο αποτέλεσμα για την ποιότητα του πιστοποιημένου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Μεθοδολογία διδασκαλίας-Παροχές

  • E-learning μεθοδολογία, με την υποστήριξη υπερσύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας, η οποία είναι mobile friendly.
  • 24 ώρες το 24ωρο πρόσβαση, μελετάτε τις ώρες που σας εξυπηρετεί
  • Κάθε μάθημα περιλαμβάνει τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα, τις σημειώσεις του μαθήματος και τις αντίστοιχες εξετάσεις.
  • Ο εκπαιδευόμενος με βάση το χρονοδιάγραμμα του μαθήματος καλείται να μελετήσει την ύλη και με την ολοκλήρωση κάθε μαθήματος συμμετέχει στις τελικές εξετάσεις, οι οποίες διεξάγονται ηλεκτρονικά (on line) με άμεση ενημέρωση των σπουδαστών για την επίδοσή τους.
  • Προσφέρεται υποστήριξη από το εκπαιδευτικό μας τμήμα, με παροχή οδηγιών, κατευθύνσεων και επίλυση αποριών.

Καθώς οι Πλατφόρμες των Social Media κάνουν συχνά Updates, η επόμενη ανανέωση του προγράμματος (full update) από τον εισηγητή θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο 2023. Θα δοθεί σε όλους τους σπουδαστές των τμηματων Ιουλίου το ανανεωμένο εκπαιδευτικό υλικό.

 Το Future Business School είναι κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας και δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το 2000. Παρέχει ποιοτικά προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης που πληρούν τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας διεθνώς, e-learning Diplomas και Σεμινάρια πιστοποιημένα από κορυφαίους φορείς πιστοποίησης.

Δείτε εδώ την παρουσίαση της σχολής μας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2105782931 και 2105763920.

Η ομάδα του Future Business School.